• emek@emekservis.com
  • 0 (216) 574 09 90- 0 (216) 573 21 78 - 86
  • 0 (532) 353 40 81

Arçelik

Klima Montajı

Klima Demontajı

Klima Arıza Teshisi ve Arıza Giderimi

Klima Borulama

Klima Keşifi

Klima Bakımı Yapılmaktadır.


Klima Servisi Çağır Servis Danışmanlığı

Emek Servis sayesinde klima hakkında aklınıza ne takılıyorsa detaylı bilgiyi alabiliyorsunuz. Servise giden cihazlarınız hakkında gerekli bilgiyi de ekibimizden alabiliyorsunuz.

Bakım

Emek Servis klimalarınızın yıl içindeki bakımlarını yapıyor. Cihazın iç ve dış ünitelerini kontrol ederken arızalı bölümlerin sorunlarını gidererek ilk günkü performansında klimalara sahip olmanızı sağlıyor.

Tamir – Onarım

Emek Servis, arıza talebiniz üzerine sektöründe tecrübeli ekipler ile klimanızın sorununu en hızlı şekilde onarımını yapmaktadır. Arızalanan klimalarınızı gerekli yedek parçalarını orijinal olarak değiştirerek yeniden kullanıma hazırlıyor.

Montaj - Söküm

Emek Servis, klimalarınızı kullanacağınız alana zarar vermeden montajını tamamlıyor. Tecrübeli ekibimiz, cihazınızın herhangi bir engelle karşılaşmayacağı noktaya montajını yapıyor. Bir süre kullanmayacağınız ya da başka bir yere taşıyacağınız klimalarınızı da çevreye zarar vermeden gazını toplayarak montaja hazır bir şekilde söküyoruz.

Yedek Parça – Aksesuar

Klimada orijinallik en önemli konulardan biri. Bozulan cihazlarınız için gerekli olan orijinal yedek parçaları Emek Servis olarak bizlerden temin edebilirsiniz. Tamir için gerekli parçalara ek olarak kumanda, sprey ve diğer klima aksesuarlarının satışını da yapıyoruz. İstanbul’un Anadolu yakasında her semtine ulaşan servis ağı ile Emek Servis uzman desteğinden yararlanabilirsiniz.

cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry